Är ni ett team som genomfört konferens under dagen, och känner att det skulle vara skönt att P1070500sträcka på benen innan middagen på kvällen?Följ då med Utveckling o Äventyr ut i naturen och genomför kluriga energigivande övningar under 2 timmar.

Upplägg.
Vi samlas utanför Säteriet där vi har en kort genomgång om upplägget. Därefter delas vi in oss i små grupper och där varje grupp får en karta.

Framför oss nu väntar en naturskön vandring tillsammans i naturen och längs gårdssjön, samtidigt som vi kommer att lösa kluriga uppgifter längs vägen i våra grupper. Uppgifterna är både teoretiska och praktiska, och alla i gruppen måste hjälpas åt för att ni skall lösa ut uppgiften.

Vid vandrar totalt ca 2km och är tillbaks igen efter 2tim. Ni kan välja om ni vill arbeta i P1070514samma grupper hela tiden eller att vi skall skifta grupper mellan de olika momenten, i syfte att man skall få möjlighet att prata med olika personer i teamen. Det går bra att göra en tävlingsform av ovanstående, om ni vill få fram en vinnare som får ett fint pris vid middagen.

Aktiviteten lämpar sig framförallt för att ge ert team energi, ha kul tillsammans och det brukar alltid leda till roliga skratt under middagen.

Temat för aktiviteten är äventyr & kommunikation som är det viktigaste att förhålla oss till i vårt dagliga arbete. Dvs att undvika missförstånd och att alla medarbetare ser samma perspektiv på saker och ting.

Fotografering.
Under aktiviteten tar vi bilder/foto som ni erhåller efteråt som ett minne av momenten och för gemensam anda i ert team för framtiden. (ni får en CD skiva skickat till er efteråt)

Pris.
Pris: 595 SEK/person (exkl. moms)
Minidebitering är för 10 personer.
P1070542

Bokning.
Mob: 0706-299 777
E-post: info@utvecklingoaventyr.se