Man skall vara tacksam att man är frisk, har ett jobb och vänner omkring sig. Ibland kan Bland molnen_textdock allting ändras för vissa människor, nämligen att få beskedet att man är svårt sjuk. I det ögonblicket kan världen kännas upp o ner och man ställer sig frågan varför detta skulle hända mig. Samtidigt måste man vara stark och ta tag i problemet och få behandling, för att bli frisk igen.

Du som läser detta, har möjligheten att göra allt du vill med dina förutsättningar, om du bara tar steget framåt! -Gör det! Är du sugen på att testa något nytt, uppleva något nytt, förändra ditt liv med nytt innehåll och ha ett nytt syfte varför du gör saker o ting, börja då med det idag, inte imorgon, nästa år, eller då du blir pensionär. Du vet inte hur länge du kommer att leva eller vara frisk, det enda du vet är vad du gör nu-gjort är gjort, och framtiden är bara en plan där vi inte vet vilka hinder eller nya möjligheter som vi kommer att möta.

Vi har förmånen att erbjuda och jobba med aktiviteter och äventyr, för personer och team som vill testa något nytt, utvecklas personligt och samtidigt få en härlig upplevelse ute i naturen. Dessa möten med människor där vi får inspirera och dela med oss av våra erfarenheter och kunskaper, ger oss väldigt mycket tillfredställelse.

Det vi vill ge tillbaks till dom som kanske just nu inte har möjlighet att genomföra sitt äventyr, pga sjukdom eller annat i livet- är att stödja barncancerfonden med ekonomiska medel, med en del av våran vinst vid årets slut.DCIM100GOPRO

Barn som blir sjuka då de är unga, har oftast inte hunnit uppleva så mycket i livet, därför är det än mer viktigt att stödja forskningen kring barncancer.

Du som känner att du skulle vilja uppleva ett äventyr, följ då vårt mantra ”jag vill, jag kan, jag gör”, så kommer du samtidigt att stödja barncancerforskningen.

Alla bidrag är viktiga, stora som små, vi inkluderar detta konceptet i vår verksamhet, och på sikt hoppas vi kunna utveckla det vidare.

”Vi vill, vi kan, vi gör” – ”Jag vill, jag kan, jag gör”A1

Gör du?

banner_bcf_norra