Här kan du beställa boken ”Tacksam för Livet” till dig själv,
dina vänner och bekanta.

3 + 6 =

Så här skriver Yamile förlag om boken Tacksam för livet:

Tacksam för livet och prisbelönad – det blev dykinstruktören och äventyraren Mats Svensson efter att ha överlevt en gasolycka i arbetet inom Försvarsmakten i Karlskrona 2016.

I många år har Mats utmanat sig själv i både fysiska och mentala situationer och sporter för att behärska äventyr som bland annat fallskärmshoppning, bergsklättring och en 60 mil lång skidexpedition över Grönland. Troligen var det dessa kunskaper och erfarenheter som gjorde att han hade så stor sinnesnärvaro vid olyckstillfället 2016 att han senare fick ta emot Försvarsmaktens förtjänstmedalj i guld av kung Carl XVI Gustaf.

Mats Svensson är också föreläsare i företaget Utveckling o Äventyr. I boken ”Tacksam för livet” berättar han om sina höjdpunkter, kriser och framgångar från både arbetslivet, företagandet och äventyren i syfte att inspirera och motivera andra.

- Yamile Lindgren

Yamile Förlag

Pris per bok: 239 SEK + Frakt 59 SEK
Jag skänker 10 SEK per köpt bok till Barncancerfonden.

Fyll i formuläret till vänster för att beställa boken. När vi tagit emot din beställning skickas därefter en faktura till dig på din angivna e-postadress. Denna faktura betalar du via Swish eller Bankgiro.

Då betalningen är oss tillhanda skickas boken/böckerna till din angivna adress.

Boken levereras från april 2021.