Följ med till Österlen i Skåne och lär dig och ditt team att vågsurfa! Vi samarbetar med Österlen Surfcenter som verkligen brinner för att lära ut vågsurf både teoretiskt och praktiskt.
Vågsurf utbildning

Tillsammans har vi certifierade instruktörer med lång erfarenhet av att coacha surf både i Sverige och utomlands. Om du verkligen vill lära dig surfa eller utveckla din surf är Österlen Surfcenter stället för dig! Österlen Surfcenter är ett ställe för alla. Tillsammans arbetar vi stenhårt för att du och ert team ska känna er trygga och välkomna oavsett era tidigare surferfarenheter och dina psykiska och fysiska förutsättningar.
Vågsurf utbildning

Du ska känna att dina dag hos oss är magiskt härliga! Vi förmedlar kärlek, värme och vågor! Österlen Surfcenter är och ska förbli ”only good vibes” för alla deltagare!

Recession från ett företag som surfade med oss under 2023 

”Tack för en fantastisk dag fylld med magiska upplevelser som radades upp efter varandra! Jag trodde inte att man kunde få den här typen av surfupplevelse i Skåne. Måns var en otroligt bra och peppande instruktör. Vi var ett företag på 10 personer och alla var supernöjda. Bättre än så här blir det inte!”

Vågsurf utbildning

Vad ingår.
Du kommer under surfpasset få låna både surfbräda,våtdräkt och har med coachande instruktör i vattnet bland vågorna hela tiden. Efteråt fikar vi och njuter av känslan av att fått läras oss att vågsurfa tillsammans.

När sufar vi.
Vågsurfing kan vi göra under hela året, men bästa tiden är från maj-september då temperaturen i havet är lite varmare.

Vågsurf utbildning

Fotografering.
Föreviga dina surfmoments med riktigt härliga sköna bilder. VI samarbetar med fotografer som tar riktigt proffsiga bilder.

Kontakt och bokning.
Kontakta oss för mer information:
– Epost: info@utvecklingoaventyr.se
– Mob: 0706-299 777

Vågsurf utbildning