Föreläsning hälsa/träning och motivation/vägval.

Berika och utveckla er konferens med en föreläsning med inspiration inom:
– må bättre (träning/hälsa)
– sova bättre
– sätta upp nya mål i livet/vardagen
– var hittar jag motivationen och stärker mitt självförtroende
– inspiration för att sätta upp nya mål inom träning och friskvård.

Föreläsningarna är uppdelade i 3 områden:
– sömn och hälsa
– motivation och målsättningar i livet/vardagen
– nya mål inom träning och friskvård

Varför är det viktigt att sova ordentligt?
Vi sover 7 h per dygn i genomsnitt. Sömnen ger hjärnan och kroppen möjlighet att återhämta för att vi skall få ut maximalt av dagen på jobbet och fritiden i vår vardag. Sömnen hänger ihop med allt vi gör såsom att äta, träna, aktivera sig och kunna slappna av i sinnena.

Under föreläsningen går vi igenom grundstenarna för att du skall kunna leva ett innehållsrikt liv där du både mår bättre och sover bättre.

Motivation och målsättningar i livet/vardagen.
Att sätta upp mål i livet och i vardagen gör vi alla hela tiden avsiktligt eller ej. Hur gör vi för att motivera oss att ta steget och genomföra saker, vilka verktyg finns det för att göra detta?
Motivation och målsättningar hänger ihop med att bli starkare, gladare samt mer kreativ som människa.

Under föreläsningen lyssnar du och får verktyg för att du ska kunna sätta upp dina mål i ditt liv, stora som små. Erfarenheter är hämtat från livets hårda skola utifrån resor, friluftsliv, företagande, jobba utomlands samt volontärarbete.

Allt i syfte att du skall känna uppskattning mot att du är frisk, har ett jobb och en ledighet att se fram emot, även i din vardag.

Sätta upp nya mål i träning, hälsa och friskvård.
För att prestera bra och få en bra effekt för kroppen då man tränar, är det viktigt att man är engagerad och ”taggad” inför sitt träningspass. För att ”pusha” sig själv är det alltid viktigt att försöka hitta ett syfte med varför man skall genomföra nästa pass, och vad det leder till i förlängningen. Vid vår inspirationsföreläsning visar vi bilder/filmer samt utrustning från aktiviteter som man kan genomföra i Blekinge, Skåne, Svenska fjällvärlden samt bergen i Europa. Syftet är att inspirera dig som deltagare att hitta nya primära mål med din träning för att kunna uppnå nåt större längre iform av ett äventyr/upplevelse etc.

Tid:
Föreläsningarna genomförs under ca 1.5 tim och kan bokas in som
en aktivitet under eftermiddag/kväll.P1070039

Pris:
Startpris: 7995 SEK (moms tillkommer)
Tillkommer/person 395 SEK (moms tillkommer)
För större grupper än 20 personer, begär offert förslag.