Upplev Karlskrona Skärgård från vattenskoter. Vi erbjuder guidade turer, där du som passagerare får åka med en erfaren förare på vattenskoter, och bla passera platsen där den ryska ubåten U137 gick på grund 1981.


Turen.
Vi utgår från båtbryggorna vid Bryggarberegt och Preem Blåport, där vi tillpassar flytväst och övrig utrustning. Därefter åker vi österut i skärgården längs farlederna. Under turen passerar vi bla Verkö, Möcklöbron, Senoren och följer sen farleden och ö-bandet för att slutligen komma till Hästholmen där vi tittar på monumentet/skylten där den ryska ubåten U137 gick på grund 1981.

Hemfärden går via Gåsefjärden och sen följer vi farleden vid södra delen av Senoren, för att därefter fortsätta västerut igenom skärgården. Här passerar vi bla de norra delarna av den fina ön Tjurkön, och sen vikar vi av Norrut för att passera fyren Godnatt, innan vi är tillbaks där vi tidigare startade.Turen varar ca 1tim, och vi åker med en passagerare åt gången.
Vi färdas i en lugn och anpassad hastighet efter aktuella väderförhållanden och båttrafik i skärgården.Film.
Se film från soluppgången på följande länk.
Se film från tur på följande länk.

Vad skall du ta med dig.
Beroende på väder, men vi rekommenderar badkläder, överdragsjacka, överdragsbyxor, tunn mössa samt solglasögon.

Pris/person.
1495 SEK (ord. 1995 SEK)Villkor
Vid åskväder eller hårt väder åker vi inte. Allt deltagande sker på egen risk. Du skall vara i normal fysisk kondition och kunna simma. Lägsta ålder för deltagande är 15 år.

Bokning.
För bokning, vänligen kontakta oss på:
– E-post: info@utvecklingoavenyr.se
– Mob: 0706-299 777