Tänk att de flesta av oss har jobbat hemifrån i 1,5 år pga pandemin, och med start måndag går tillbaka till sina kontorsplatser.

I samband med detta flyttar många från vårt nuvarande kontor, där flertalet har jobbat i många år, till nya kontor i vår fabriksbyggnad. Därtill är vårt företag på en expansiv resa som ställer många gamla föreställningar på huvudet om vilka vi är som företag, hur vi jobbar etc.

Boka gärna våran föreläsning, för att ta del av våra erfarenheter samt verktyg för att hantera dessa förändringar.

Under föreläsningen på 1.5tim, tar vi med dig på en resa av 25 års erfarenheter, där vi belyser situationer och förhållningssätt för att du skall kunna utvecklas som person. Du får exempel på verktyg och redskap som du har nyttja av i din personliga resa för att utveckla dig själv.

Under föreläsningen integrerar vi både bilder, filmer, musik samt frågeställningar till deltagarna, för att alla skall kunna vara delaktiga.

Referens från föreläsning ”Teamwork och teamkänsla i förändringstider”
”Hej Mats,
Mitt och vårt stora tack för en oerhört inspirerande föreläsning i fredags! Du satte verkligen begreppen om team och förändringar på sin spets och många pratade om detta under dagen, och fortsatt idag.
Om det finns möjlighet att få ta del av svaren på dina frågor så får du gärna skicka dem till mig.
Härlig inspiration för oss alla och många tankar som satte igång!”

Anders Söderström, Cetetherm AB

”Många föreläsare, utbildare och konsulter har man ju mött under årens lopp, men frågan är om inte Mats Svensson från Utveckling o Äventyr var något av det bästa. Med enkla medel och på 3 timmar kände hela teamet att vi genom praktiska uppgifter fann insikter, likheter och skillnader som redan på måndag kommer att ändra vårt arbetssätt”
Katrin Olsson, Polisen

Tack snälla för en härlig eftermiddag. Det har varit många och intressanta samtal och reflektioner må du tro. Och det var ju det som var meningen. Vi ska göra ett slags kollage av resultatet på de olika frågeställningarna. De ska vi rama in och hänga i personalköket så att man kan läsa och reflektera. Din boka är det några som har börjat läsa men flera tycker att den är så bra så de vill spara den och läsa i sommar för att njuta riktigt. Så du får många pluspoäng av oss. Stort och varmt tack igen.
Gunilla, Region Blekinge

Boken Tacksam för livet ingår.
I samband att ni bokar våran föreläsning, ingår även 5st exemplar av inspirationsboken Tacksam för livet.
Boken är en inspirationsbok, och ni kan kort läsa om en försmak av boken om ni klickar på följande länk.
Om ni önskar beställa fler böcker till ert team i samband med föreläsningen, får ni köpa dessa böcker till reducerat pris.
Jag skänker 10 SEK/såld bok till Barncancerfonden.

Bidrag till Barncancerfonden från köp av bok.
Man skall vara tacksam att man är frisk, har ett jobb och vänner omkring sig. Ibland kan dock allting ändras för vissa människor, nämligen att få beskedet att man är svårt sjuk. I det ögonblicket kan världen kännas upp o ner och man ställer sig frågan varför detta skulle hända mig. Samtidigt måste man vara stark och ta tag i problemet och få behandling, för att bli frisk igen.

Du som läser detta, har möjligheten att göra allt du vill med dina förutsättningar, om du bara tar steget framåt! -Gör det! Är du sugen på att testa något nytt, uppleva något nytt, förändra ditt liv med nytt innehåll och ha ett nytt syfte varför du gör saker o ting, börja då med det idag, inte imorgon, nästa år, eller då du blir pensionär. Du vet inte hur länge du kommer att leva eller vara frisk, det enda du vet är vad du gör nu-gjort är gjort, och framtiden är bara en plan där vi inte vet vilka hinder eller nya möjligheter som vi kommer att möta.

Det jag vill ge tillbaks till de som kanske just nu inte har möjlighet att genomföra sitt äventyr, pga sjukdom eller annat i livet- är att stödja Barncancerfonden med ekonomiska medel. För varje bok jag säljer, skänker jag 10 SEK/såld bok till Barncancerfonden.

”Vi vill, vi kan, vi gör” – ”Jag vill, jag kan, jag gör”
Gör du?

Referenser från våra övriga föreläsningar.
”Tack Mats!
Mats har en spännande föreläsning och äventyr om hur man sätter upp bra och positiva målbilder för sig själv. Han attraherar både unga elever och vuxna med sin föreläsning som innehåller vackra bilder, fin musik och mycket klokskap.
Jag kan varmt rekommendera Mats föreläsning.

Det var en riktigt fantastisk föreläsning som väckte många tankar.
Tack också för allt material som du skickar med.”
Marie Franzén, Rektor af Chapmangymnasiet Karlskrona

”En mycket fängslande talare som med sin humor och sitt lugn, samt sin kärlek till naturen fångar åhörararen. Mats förmedlar hur livet handlar om olika vägval och hur vi själva kan påverka vår egen framtid med målbilden ”att bli våra bästa jag” Hur fokus, vilja samt modet att göra rätt val påverkar ens egen framtid på ett positivt sätt i alla avseenden.
Stort tack Mats, vi lyssnar gärna på dig fler gånger.”
Robert Stubb, Roxtec International AB

”Mats förmedlar på ett inspirerande sätt sina upplevelser inom träning och personlig utveckling. Deltagarna bjuds gärna in i funderingar kring hur deras Potential kan optimeras genom att själv ta kommando över sina val och möjligheter i livet.”
Thomas Heiderup, Lokomotion träningscenter

Kontakta oss för mer information, och kostnadsförslag om föreläsningar.
– Mobil: 0706-299 777
– Epost: mats.svensson@utvecklingoaventyr.se