Är du enhetschef på ett företag, idrottsledare för ett idrottslag eller ledare för någon verksamhet?
Känner du ibland att du skulle vilja få dina arbetskollegor att samarbeta bättre, eller få dem att bli mer engagerade mot din målsättning? Kanske känner du inte till deras egenskaper tillräckligt bra, eftersom ni enbart känner varandra väldigt ytligt? Är det så att visa av kollegorna ofta hamnar i konflikter, och det är lite dålig stämning?

Utveckling o Äventyr erbjuder en unik form av teambuilding. Under 2-3 skall ni tillbringa tid tillsammans under lite mer spartanska former. Under teambuilding kommer ni inte ha tillgång till mobiltelefoner, datorer, klockor, radio/TV och andra bekvämligheter som vi har i våra vardagliga liv. Ni har enbart vissa personliga tillhörigheter såsom hygienartiklar och kläder enligt en specifik utrustningslista.

Målsättningen är att efter dessa 2-3 dagar, skall ni lärt känna varandra lite mer på djupet och även sett nya egenskaper hos varandra. Ni kommer att lösa mycket gemensamma uppgifter, som ni kanske ej är bekanta med i ert vardagliga liv. Det går ej att säga att jag inte vill, utan alla i gruppen måste hjälpas åt. Det är gruppens ansvar att alla ”är med i båten”, och att eventuella konflikter löses efter hand.

Alla har vi sämre och bättre egenskaper. Syftet under teambuildingen är att gruppens medlemmar skall få ökad självinsikt, och på så sätt kommer gruppen att bli mer harmoniserad.

Teambuildingen bedrivs i skogsmiljö, och boendeformen varierar med både tält och vindskydd. Uppgifterna som gruppen kommer att lösa under dagarna, är både aktiviteter och gemensamma uppgifter.

Om du känner att du skulle vilja genomföra en förändring och utveckling av ditt team, kontakt då oss för mer information.

Ovanstående teambuilding/konflikthantering genomförs i samarbete med Jangas Leadership AB, Karlskrona.