Upplev fart och äventyr i Karlskronas natursköna område, för att därefter sänka tempot och avsluta med relax på Karlskrona bastuflotte!
Vi har skapat samarbete med Karlskrona Bastuflotte där vi erbjuder 2 olika äventyrsaktivitets upplägg där avslutningen är på bastuflotte.

Alt 1. Mtb cykling med avslutning på Karlskrona bastuflotte.
Upplev fart och äventyr längs stigar och små vägar i Karlskronas natursköna område.
Vi börjar med gmg av mtb cyklar och dess funktioner samt tillpassning för varje deltagare. Mtb cyklarna är av främsta kvalite med hydrauliska skivbromsar, ställbar framgaffel för dämpning etc. Efter att vi övat olika växlingstekniker och bromstekniker, beger vi oss sen iväg gemensamt med ledning av instruktör.

Färden går längs skogsvägar, stigar och små sköna stråk. Under turens gång övar vi olika tekniker för att passera hinder såsom stubbar, rötter, steniga partier etc. Längs halva vägen gör vi ett stopp och fikar. Det går fint att vara nybörjare och vi anpassar farten så att alla hänger med.

Efter ca 3tim packar ni ihop och samlar er för att sänka tempot. Nu väntar 2 timmar relax på Karlskrona Bastuflotte, med uppvärmd bastu och badtunna mitt ute i vår bländande skärgård.

Alt 2. Firning och mtb cykling med avslutning på Karlskrona bastuflotte
Utmana dig och testa på firning nerför 30m hög klippa för att därefter fortsätta med mtb cykling längs stigar och grusvägar!
Vi börjar med att tillpassa klätterselar och firnings utrustning och därefter beger vis oss till klippan. Efter gmg på firningstekniken firar vi nerför klippan.

Då alla genomfört momentet vandrar vi tillbaks längs klippan och därefter väntar mtb cykling längs stigar och vägar. Vi använder oss av mtb cyklar med ställbar framgaffel och hydrauliska skivbromsar, och efter att ha provat broms och växlingstekniker ger vi oss ut i terrängen. Färden går längs skogsvägar, stigar och små sköna stråk.

Under turens gång övar vi olika tekniker för att passera hinder såsom stubbar, rötter, steniga partier etc. Längs halva vägen gör vi ett stopp och fikar. Det går fint att vara nybörjare och vi anpassar farten så att alla hänger med.

Efter ca 5tim packar ni ihop och samlar er för att sänka tempot. Nu väntar 2 timmar relax på Karlskrona Bastuflotte, med uppvärmd bastu och badtunna mitt ute i vår bländande skärgård.

Vad ingår.
– Utrustning för respektive aktivitet
– Guide/instruktör som leder verksamhet
– Enklare fika
– Fotografering av äventyrsaktiviteter för minnen och inspiration
– Avslutning med relax 2 tim på Karlskrona Bastuflotte

Vilken utrustning behövs.
– Friluftskläder för aktuell temperatur och väder för dagen
– Badkläder handduk för bastu

Pris/person.
Alt nr 1: 1495 SEK (grupp om 10 personer)
Alt nr 2: 2095 SEK (grupp om 10 personer)
(Båttransport T/R Karlskrona bastuflotte går att välja till)

Bokning.
E-post: info@utvecklingoaventyr.se
Mob: 0706-299 777