Upplevelser för att stärka kundrelationer /Aktiviteter och äventyr för konferensen.Cykelsafari

Skulle du vilja visa uppskattning mot en viktig kund eller bjuda en samarbetspartner på en unik upplevelse?
Genomför ni konferens på Eriksberg Vilt o Naturpark, och vill avsluta dagen med äventyr och upplevelser?

Följ då med på kundevent/konferens aktiviteter på Eriksberg Vilt o Naturpark. Här förenar vi aktiviteter och äventyr i en unik skärgårdsmiljö tillsammans med förstklassig mat.

Våra kundevent/konferens aktiviteter riktar sig mot er som vill stärka era kundrelationer eller genomföra konferens aktiviteter i en unik miljö eller en unik upplevelse för kunden/deltagaren. I samtliga arrangemang ingår förstklassig utrustning, guider och viltbetonad förstklassig mat från Eriksberg Vilt o Naturpark.

Läs mer om våra olika upplägg:

Cykelsafari bland vilda djur.Mufflon
Efter utfodring för de vilda djuren, cyklar vi försiktig fram i naturen för att komma nära djuren.

Visentvandring och cykelsafari med grillbuffe i skymningen.
Cykling i vilthägnet, vandring för att spåra visenter och grillbuffe som avslutning

Grillbuffe och tältning i skymningen.
Viltbetonad  grillbuffe utomhus i skymningen och sover därefter i tält under natten.

Firning och äventyr nerför klippa till havet.
Cykling och vandring ut till Kärringaberget, Eriksberg. Firning nerför klippa till havet.Firning vid Kärringaberget

Kajak/kanotsafari vid Dragsö, Eriksberg.
Kajak/kanot paddling i viken vid Dragsö, Eriksberg.

Mtb cykling längs sjöar och ängar.
Upplev naturen i Blekinge med mtb cykling längs sjöar och ängar.

Multisportdag med äventyr bland vilda djur.
Aktivitetsdag där vi både testar paddling, cykling och firning nerför klippa.

Kort info om Eriksbergs Vilt o Naturpark. (hämtat från eriksberg.nu)
”Under 2010 och 2011 har Eriksberg utvecklats till att bli en modern konferensanläggning med förstklassigt hotell och restauranger. En unik plats med mycket personlighet och egen prägel. I en gårdsmiljö med byggnader från fem Grillning vid utsiktenårhundraden finns inget annat alternativ. Här finns en unik mötesplats där kontrasterna mellan tidsepoker och stilar skapar en fängslande och levande atmosfär.

Och överallt finns de fridfulla och majestätiska vilda djuren!

På Eriksberg är ni aldrig ensamma, men alltid för er själva. Här finns en unik kombination av avskildhet och naturens närhet. Efter alla upplevelser är det en njutning att svepas med i en gastronomisk och inspirerande utflykt i hotellets faciliteter. Låt era sinnen få utlopp för de smakupplevelser, originalitet och fantasi vår köksbrigad och restaurang levererar. Här samsas det vilda med det modernt estetiska, från arla frukostbuffé till 9-rätters avsmakningssupé med utvalda viner ur vår välfyllda vinkällare.

Njut av det spektakulära skådespelet som utspelas i vyn från restaurangen. Bli inte förvånad om ni får se flocken av Visentvisenter sakta stryka förbi, på väg mot nya betesmarker, eller höra kronhjortarnas bröl och kanske till och med få se deras stoltserande duell, i skymningen om hösten.

 Att skapa upplevelser utöver det vanliga, är vårt gemensamma mål.”

Bokning.
Förfrågan sker till:
– info@utvecklingoaventyr.se
– Mob: 0706-299 777

Referenser:
Dagen med Utveckling o Äventyr gav en bra teamkänsla bland hela personalen och en härlig upplevelse i naturen, där vi lärde känna varandra med roliga och utmanande aktiviteter som anpassades efter våra olika förutsättningar. Det är viktigt för vårt starkt växande organisation att på ett lättsamt och professionellt sätt få gruppen att växa på rätt sätt vilket gjordes under denna innehållsrika dag.”Utomhus jacuzzi Eriksberg
Per-Arne Olsson,  Eriksberg Vilt o Natur

”Vilken härlig och utmanande dag vi hade med dig Mats och Pernilla på Eriksberg. En bra mix av häftiga naturupplevelser med guidning, aktitiviteter och övningar för ökad teamkännsla. Det som höjde vår puls allra mest var när vi skulle repilera oss ner för en bergsvägg! Grymt!
Upplägget med hela vår dag var utmärkt!Mycket god mat och sådan tur med vädret. Vi ser framemot nya äventyrsaktiviteter med dig igen!”
Micke och Cecilia Petersson, Sportkompaniet.