Skulle du vilja visa uppskattning mot en viktig kund eller bjuda en samarbetspartner på en annorlunda upplevelse? Följ då med på kundevent på Eriksberg Vilt o Naturpark. Här förenar vi aktiviteter och äventyr i en unik skärgårdsmiljö tillsammans med förstklassig mat.

Våra kundevent riktar sig mot er som vill stärka era kundrelationer genom en unik upplevelse för kunden.

Multisportdag med äventyr bland vilda djur.
Vi börjar med att tillpassa mtb cyklar från senaste modell, och därefter beger vi oss ut på de slingriga vägarna inne i vilthägnet. Vi kommer att cykla både på små vägar och stigar.

Framåt halva dagen testar vi på firning samt fikar med utsikt över delar av skärgården. Firningen genomförs vid Kärringaberget där vi kommer nästan ner hela vägen till vattnet.

Firning avslutas med en kort vandring tillbaks mot vilthägnet, där vi sedan beger oss mot Utsikten för att avnjuta en viltbetonad grillad lunch tillsammans.

Under eftermiddagen paddlar vi i anslutning till ön Dragsön, där chanserna är stora att se många djur. Vi gör ett kort stopp för fika och därefter beger vi oss tillbaks mot Eriksbergs Säteri.

Dagens avslutas med avslappning i relaxavdelningen med bastu utomhus jacuzzi med utsikt över natur och djur. Därefter slår vi oss ner till bords för att avnjuta 3 rätters middag, samtidigt som vi ser på bilder från dagens äventyr. Möjlighet finns även att övernatta på Eriksberg, om ni önskar detta.

Vad ingår.
Guide som berättar om djur och natur vid Eriksberg.
– Samtlig utrustning och guider för de aktiviteter vi genomför.
– Förstklassig fika under förmiddag/eftermiddag
– 2 rätters lunch utomhus+3 rätters middag i restaurang Visenten
– Avslutning i relaxavdelning med bastu och utomhus jacuzzi.

Vad skall du ha för utrustning.
Fritidskläder för aktuell temperatur för dagen, gymnastikskor, solglasögon, keps, torrt ombyte, badkläder,  festkläder för kvällen.

Pris.
Kontakta oss för prisförslag.

Läs här om betalningsvillkor.

Bokning.
Förfrågan sker till:
– info@utvecklingoaventyr.se
– Mob: 0706-299 777