Utmana dig själv med att utforska Europas slingriga vägar genom spännande bergspass och igenom magiska vingårdar:)_DSC0242_LR

Vi rekommenderar EverTrek som erbjuder fantastiska cykel och vandringsresor i Europa, för dig som ta dig fram på egen hand.

EverTrek är en ny del av UCPA – en bland skidåkare och älskare av friluftssport närmast legendarisk researrangör. Bakom EverTrek finns därför 30 års erfarenhet av naturnära upplevelserika resor. Läs om UCPA Resor här.

Vi har samlat på oss massor av kunskaper och unika kontakter runt om i vår värld. I samråd med många resenärer har vi i EverTrek skapat ett nytt reseprogram som ligger utanför UCPA, men som har kvar det väsentliga: resor som stärker både kropp och själ!

EverTrek ger dig en fysiskt aktiv semester, där du själv väljer om du vill satsa på vandring eller cykling i lätt och behagligt tempo eller mer krävande turer.

Vi vill ge dig en jordnära och lokal upplevelse med spännande möten med människor, kultur och natur du annars inte så lätt kommer i kontakt med. Vi tar hand om det praktiska för dig medan du vandrar eller cyklar på egen hand, i eget tempo.
Hos EverTrek har du ett stort utbud resrutter att välja mellan. Du får noga utvalt boende inkl. frukost och ibland även andra måltider, bagagetransporter, bra kartor och proffsiga vägbeskrivningar (på engelska). Skulle något hända, finns vi på jourtelefon dygnet runt._DSC0700_LR

EverTrek har ställt lagstadgad resegaranti till kammarkollegiet i enlighet med paketreselagen. Garantin täcks av UCPA Resor AB.

Läs mer om deras resor på: EverTrek
_DSC0333_LR