Utveckla ditt  team med friskvård, äventyr och glädje, i den unika naturen i Blekinge Skärgård.aventyr109_1

I dagens samhälle där vi blir alltmer uppbundna av teknik, datorer samt har hela världen som arbetsfält, är det viktigt att vi ibland stannar upp och gör någonting kul tillsammans i teamet, utanför den normala arbetsplatsen.

Utveckling o Äventyr skräddarsyr arrangemangen för ert team där vi kombinerar både aktiviteter, friskvård, äventyr och teambuilding/teamutveckling på samma gång, i unika miljöer i naturen. Allting börjar från den målsättning och önskad effekt som du som kund vill uppnå, och därefter presenterar vi ett förslag på upplägg utifrån eran ekonomiska ambition.

Effekterna som ert team uppnår är bla ökad energi i teamet samt teamkänsla, medarbetarna har fått se nya egenskaper hos varandra samt inspirerats för framtida målsättningar.

I alla upplägg ingår förstklassig utrustning, erfarna ledare och instruktörer för aktiviteter och äventyr. Vi samarbetar med noga utvalda samarbetspartners för att hålla en hög kvalite vid våra arrangemang, samt att vi har möjlighet genomföra upplägg i olika miljöer beroende på er önskade effekt.

I alla upplägg finns möjlighet att lägga in matlagning vid ex lunch, och senare en avslutande middag på restaurang där vi samtidigt visar bilder från dagen. Väljer ni att genomföra ett upplägg på Eriksberg Vilt & Natur har ni även möjlighet att njuta av utomhus jacuzzi med utsikt mot dom vilda djuren.DSC_0392

Ex på meny som tillagas av er ute i naturen, under ledning av en kock:
Ryggbiff / Bearnessås, Terriaykiglacerad Lax, Quinoasallad med lax o skaldjur, Limedressing, Rostad delikatesspotatissallad, Sommarsallad / Mandelvinegrette
Marinerad Tapasmix: soltorkade tomater, kronärtskocka, oliver, Grillat tunnbröd / smör, Kaffe + liten chokladkaka alt vaniljpannacotta med myltade hallon

Aktiviteterna som vi genomför, kan vi genomföra i olika nivåer för att teamets medlemmar skall få önskad effekt.
Vill du att ditt team skall känna känslan av att komma utanför sin egen komfortzon, så kan vi skapa upplägg kring det med.
Här är några exempel på aktiviteter som vi kan genomföra:
– Mtb cykling
– Cykelsafari bland vilda djur
– Kajakpaddling
– Firning från klippor i skärgården
– Överlevnad i skärgården (ta dig utanför din komfortzon)
– Tältning bland vilda djur eller i skärgården.
– Teamstärkande övningar och diskussioner för att skapa samhörighet i ert team.DSC_2002_1

I alla upplägg tar vi bilder som ni erhåller via mail efteråt. Bilderna som vi tar, sker med GOPRO kameror och digitala kameror. Om ni öskar högre kvalite på bilderna, samarbetar vi med en professionell fotograf som tar bilder och redigerar dom efteråt.

Några av våra samarbetspartners är bla Eriksberg Vilt & Natur, Ronneby Brunn samt Carlskrona Golfklubb.

Kontakta oss för mer information och upplägg på:
– Mob: 0706-299 777
– E-post: info@utvecklingoaventyr.se

Referenser från några företag vi arbetat tillsammans med.
Dagen med Utveckling o Äventyr gav en bra teamkänsla bland hela personalen och en härlig upplevelse i naturen, där vi lärde känna varandra med roliga och utmanande aktiviteter som anpassades efter våra olika förutsättningar. Det är viktigt för vårt starkt växande organisation att på ett lättsamt och professionellt sätt få gruppen att växa på rätt sätt vilket gjordes under denna innehållsrika dag.”
Per-Arne Olsson,  Eriksberg Vilt o Natur

”En bra mix av fysiska moment (med högklassig utrustning) och tankeövningar
genomförda av en proffsig teamleader som även fixade gott käk”

Magnus Lindofsson, SwecoFriskvård Utveckling o Äventyr 2014

”Att anlita Utveckling o Äventyr och Mats Svensson, det betydde att vi blev sammansvetsade i gruppen och får prova en rad aktiva aktiviteter tillsammans som man annars ej kommer i kontakt med, ytterst proffsigt genomfört och med marknadens bästa utrustning.”
Mattias Österberg, Folksam

”Det var en riktig adrenalinkick att fira sig ner från ett 30 meter högt, lodrätt stup!
Det gäller att kunna lita på utrustningen och på ledaren – och det kan man när det
gäller aktiviteter som Utveckling & Äventyr anordnar”
Gustav Linge, ADACTA Advokatbyrå

”Du bjöd på suveränt bra sammansatta aktiviteter att genomföra för både sinnen och fysiken. Det gav reflektioner hur viktigt laget alltid är för genomförandet. Avslutning med god mat tillagad ute i det fria var också en höjdare som gav avkopplande avrundning på en givande eftermiddag.
Tack Mats för ett mycket proffsigt genomförande av både äventyr och utveckling.

Mats Carlström, Deloitte

”Vill du ha proffsiga och utmanade dagar med team och vänner rekommenderar jag verkligen Utveckling & Äventyr. Bra arrangemang, bra övningar, säker och bra utrustning, kul klättring med tydliga instruktioner.  Och jag förstår inte hur man kan laga så god mat på engångsgrillar. Fantastiskt gott! Bokar du hos Mats kan du tryggt luta dig tillbaka och förvissa dig om att Utveckling & Äventyr ordnar rubbet, med bravur.DSC_0440
Klas Wallström, KiloWatt Management AB

”Vilken härlig och utmanande dag vi hade med dig Mats och Pernilla på Eriksberg. En bra mix av häftiga naturupplevelser med guidning, aktitiviteter och övningar för ökad teamkänsla. Det som höjde vår puls allra mest var när vi skulle repilera oss ner för en bergsvägg! Grymt!Upplägget med hela vår dag var utmärkt!Mycket god mat och sådan tur med vädret. Vi ser framemot nya äventyrsaktiviteter med dig igen!”
Micke och Cecilia Petersson, Sportkompaniet.

”Jag visste att det skulle bli riktigt bra, men det här var över förväntan! Alla i teamet är mycket nöjda”
Pierre Berglund, Roxtec

”Tack för gott samarbete! Alla var jättenöjda med eftermiddagen – det blev helrätt med tanke på vår friskvårdssatsning. Det hade ni fixat jättebra!”
Ann-Carin Torkelsson, (Sydved 117 personer)

DSC_0469 aventyr138_1