Under juli 2025 kommer vi att deltaga i en klätterexpedition av berget Peak Lenin, 7134m, vid gränsen till Kirgizistan.

Expedition varar under 25 dagar, och genomförs i samarbete med arrangören Adventure Lovers i Göteborg.

Peak Lenin är otekniskt men ändå ett tufft berg att bestiga. Det kräver stor förberedelse med både tidigare erfarenhet av högre berg med isyxa och stegjärn samt hård fysisk träning. Det är också viktigt att ha en mental förberedelse när du klättrar högt. Det gäller att kunna växla mellan hårt arbete och ibland lång väntan kanske i ett litet tält.

Peak Lenins Base Camp ligger idylliskt beläget på en alpäng mellan två flod dalar.

Samarbetspartners.
För genomförande av en klätterexpedition till toppen av Peak Lenin, krävs det mycket planering, träning och förberedelser. Jag är i full gång med detta, och träningen går som planerat.

Jag söker nu samarbetspartners för genomförande av denna expedition, där jag vänder mig till framgångsrika företag som värderar kvalitet, långsiktighet, säkerhet och förtroende som en del i sin strategi för sin verksamhet. 

Vill ni också synas och uppleva en klätterexpedition
till Peak Lenin 2025?

Kontakta mig för mer info om ett samarbete på:
Mobil: 0706-299 777
E-post: mats.svensson@utvecklingoaventyr.se

Förberedelser.
Inför klätterexpedition till Peak Lenin 2025, samarbetar vi med olika företag för inköp av utrustning och övriga träningsförberedelser.
De företag som bla är våra samarbetspartners inför klätterexpedition 2022, är :
– Sportkompaniet Karlskrona.
– Massagegaraget Nättraby.
– Berghall Kiropraktik.
– Friskis o Svettis Karlskrona
– Hovnarren AB

Inspirationsföreläsningar.
I våra inspirationsföreläsningar, integrerar vi våra erfarenheter från förberedelserna och genomförandet, och drar slutsatser som olika team i företag och lag kan ha nytta av. Av alla våra föreläsningar, skänker vi 10% av arvodet till Barncancerfonden.

För inspiration.
På följande länk är en film om min Grönlandsexpedition 2019, som visar att jag har kapacitet att genomföra även en expedition till Sydpolen.
Se filmen med musik för bästa upplevelse.

Här är en inspirationsfilm om några av de målsättningar jag genomförde under 2019. Syftet är att visa trovärdigheten i vem jag är.
Se filmen med musik för bästa upplevelse.

Väl mött!