Skulle du testa på paddling, repellering samt mtb cykling under samma dag? Följ då med på våran multisport dag & äventyrsdag. P1090239

Här börjar vi med repellering på morgonen. Du får testa på att repellera nerför en klippvägg som är totalt 30m hög, ute i naturen.
Utrustningen som vi använder här är klätterutrustning med topp repssäkring.

Efter en kort fika bär det sedan av mot norra delarna av Karlskrona för mtb cykling i terrängen. Vi cyklar både grusväg, skogsväg samt stigar. Du får testa på att passera olika hinder, både uppför/nedför. Utrustningen vi använder här är framdämpade mtb cyklar samt hjälm.

Då vi cyklat halvvägs, stannar vi för att äta lunch som tillagar tillsammans på friluftskök.

Senare på eftermiddagen avslutar vi med paddling i Karlskrona Skärgård med omnejd. Vi paddlar med havskajaker, och stannar till vid någon liten ö för att fika halvvägs. Utrustningen vi använder här är havskajaker med sittbrunns kapell, flytväst och paddlar.

En härlig fartfylld dag med olika aktiviteter och naturområden i Karlskrona Skärgård. Vågar du utmana dig själv att testa?P1090292

Film.
Se film här.

Förkunskaper.
Att du är simkunnig, testat på paddling tidigare samt är normalt tränad för att kunna hålla igång en hel dag.

Vad ingår?
Utrustning för respektive aktivitet i paddling, mtb cykling samt repellering. Lunch samt fika.

Vad skall du ta med dig?
– Torrt ombyte, keps, solglasögon, arbetshandskar, vattenflaska, friluftskläder för att kunna vara ute en hel dag med klättring, paddling och cykling.

Bokning och förfrågan.
Bokning sker på:
Mob: 0706-299 777
E-post: boka@utvecklingoaventyr.se

DCIM876GOPROMax 8 deltagare.

Vilka dagar har vi multisport dag, samt turens längd?
Vi samlas vid 08.30 och är tillbaks igen vid 17.00
Måndag till fredag / augusti
Lördag och söndag / maj, juni, september, oktober

Pris/person.
Dagstur 2895 SEK (ord. 3195 SEK)

Läs här om betalningsvillkor.

Referens.
”Vi hade verkligen en toppendag och tackar hjärtligast för detta =)”P1080202
Ameli, Paul, Karlskrona

”Tack för en fantastisk dag och sommarens höjdpunkt! Vi hade en heldag med firning från klippa, MTB och paddling plus middag i vackra Karlskrona med omgivningar. Boka och se till att få inspirerande Mats som instruktör.” /Kaisa & Johan Frank Snidare, Stockholm

Villkor
Vid åskväder eller hårt väder utövar vi inte multisport. Allt deltagande sker på egen risk. Du skall vara simkunnig och i normal fysisk kondition. Lägsta ålder för deltagande är 15 år.

P1080168