Upplev ett unikt naturområde i Sverige med vilda djur, äventyr och förstklassig mat! Vi samarbetar med Eriksberg Vilt o Natur där vi erbjuder möjligheter för företag att genomföra konferensaktiviteter, grupputveckling eller teamutveckling i denna unika miljö.

Längs med vägarna inne på området har ni möjlighet att ta er fram på cykel och få uppleva närheten och safari till de vilda djuren. Lyssna på fågelkvitter och vindens tag om löven i skogen, samtidigt som du känner fartvinden från luften och känner dofterna från naturen runt omkring dig. På fältet framför dig har du samtidigt stor chans skåda ut över visenter, kronhjortar, mufflon och kanske vildsvin. Har du frågor ställer du dem till de kunniga guiderna från Eriksberg som vi har med oss under turen.

Framme vid rastplatsen med utsikt mot skärgården väntar förstklassig viltbetonad mat från köket, som vi sedan tillsammans grillar och dukar upp för en gemensam måltid. På eftermiddagen väntar mer äventyr såsom paddling, firning från klippa eller teamstärkande övningar för teamet. Avslutningar på dagen går fint att genomföra i relaxavdelning med utsikt mot fälten med de vilda djuren för att därefter avnjuta middag inne i restaurang visenten.

Vi ha skapat vissa arrangemangs paket för dig som kund att utgå ifrån, om ni skulle vara intresserad av att genomföra ett aktivitets arrangemang på Eriksberg Vilt o Natur.

Här följer en sammanställning och beskrivning av dessa:

Cykelsafari bland vilda djur.
Efter utfodring för de vilda djuren, cyklar vi försiktig fram i naturen för att komma nära djuren.

Visentvandring och cykelsafari med grillbuffe i skymningen.
Cykling i vilthägnet, vandring för att spåra visenter och grillbuffe som avslutning

Firning och äventyr nerför klippa till havet.
Cykling och vandring ut till Kärringaberget, Eriksberg. Firning nerför klippa till havet.

Kajak/kanot safari vid Dragsö, Eriksberg.
Kajak/kanot paddling i viken vid Dragsö, Eriksberg.

Grillbuffe och tältning i skymningen.
Viltbetonad  grillbuffe utomhus i skymningen och sover därefter i tält under natten.

Mtb cykling längs sjöar och ängar.
Upplev naturen i Blekinge med mtb cykling längs sjöar och ängar.

Multisportdag med äventyr bland vilda djur.
Aktivitetsdag där vi både testar paddling, cykling och firning nerför klippa.

GrupputvecklingÄventyr bland vilda djur. Utbildning i grupputveckling
Cykling, paddling, repellering i skärgårdsmiljö på Eriksberg med viltbetonade matupplevelser.

Kort info om Eriksbergs Vilt o Naturpark. (hämtat från eriksberg.nu)
”Under 2010 och 2011 har Eriksberg utvecklats till att bli en modern konferensanläggning med förstklassigt hotell och restauranger. En unik plats med mycket personlighet och egen prägel. I en gårdsmiljö med byggnader från fem århundraden finns inget annat alternativ. Här finns en unik mötesplats där kontrasterna mellan tidsepoker och stilar skapar en fängslande och levande atmosfär.

Och överallt finns de fridfulla och majestätiska vilda djuren!

På Eriksberg är ni aldrig ensamma, men alltid för er själva. Här finns en unik kombination av avskildhet och naturens närhet. Efter alla upplevelser är det en njutning att svepas med i en gastronomisk och inspirerande utflykt i hotellets faciliteter. Låt era sinnen få utlopp för de smakupplevelser, originalitet och fantasi vår köksbrigad och restaurang levererar. Här samsas det vilda med det modernt estetiska, från arla frukostbuffé till 9-rätters avsmakningssupé med utvalda viner ur vår välfyllda vinkällare.

Njut av det spektakulära skådespelet som utspelas i vyn från restaurangen. Bli inte förvånad om ni får se flocken av visenter sakta stryka förbi, på väg mot nya betesmarker, eller höra kronhjortarnas bröl och kanske till och med få se deras stoltserande duell, i skymningen om hösten.

 Att skapa upplevelser utöver det vanliga, är vårt gemensamma mål.”

Bokning.
Förfrågan sker till:
– info@utvecklingoaventyr.se
– Mob: 0706-299 777

Referenser:
Dagen med Utveckling o Äventyr gav en bra teamkänsla bland hela personalen och en härlig upplevelse i naturen, där vi lärde känna varandra med roliga och utmanande aktiviteter som anpassades efter våra olika förutsättningar. Det är viktigt för vårt starkt växande organisation att på ett lättsamt och professionellt sätt få gruppen att växa på rätt sätt vilket gjordes under denna innehållsrika dag.”
Per-Arne Olsson,  Eriksberg Vilt o Natur

”Vilken härlig och utmanande dag vi hade med dig Mats och Pernilla på Eriksberg. En bra mix av häftiga naturupplevelser med guidning, aktitiviteter och övningar för ökad teamkännsla. Det som höjde vår puls allra mest var när vi skulle repellera oss ner för en bergsvägg! Grymt! Upplägget med hela vår dag var utmärkt! Mycket god mat och sådan tur med vädret. Vi ser framemot nya äventyrsaktiviteter med dig igen!”
Micke och Cecilia Petersson, Sportkompaniet.

”Jag är helnöjd med våra dagar på Eriksberg.
En perfekt teambuilding dag där du blandade kul saker med djup och där alla sinnen fick sitt.”
Stefan Jonsson, MaxM Växjö