Vill du uppleva det bästa av naturen och djuren i Blekinge? Följ då med oss till Outdoor Eriksberg Vilt & Natur på aktiviteter och events !

Outdoor Eriksberg.
Eriksberg Vilt & Natur är ett naturreservat på 915 hektar som är ett inhägnat vilthägn. I denna park lever ca 1500 vilda djur från stammar av dovhjort, davidshjort, kronhjort, mufflonfår, vildsvin och visenter. På området finns även ett rikt insekts och fågelliv, med bla havsörn.

Cykelsafari.
Följ med oss runt runt i parken då vi cyklar på den 11km långa safarislingan som går igenom mellersta och södra delen av parken. Under 2.5 tim får ni uppleva olika tidsepoker som vi färdas igenom, samtidigt som vi stannar och berättar om djuren, naturen och historian kring Eriksberg.

Cykelsafari går att genomföra under perioden 1:a april – 31:e augusti under året. Kontakta oss för mer information.

Vi kan genomföra cykelsafari i både små och stora grupper.

Firning från klippa.
Inne i Eriksbergs vilthägn finns det möjlighet att pröva på firning från en 25 hög klippa. Klippan som ni får uppleva kallar vi för ekorrväggen, eftersom det är stor chans att se ekorrar där.
Vid firning använder vi klättersele, hjälm och firningsutrustning samt dynamiska rep.

Paddla kanot.
I södra delen av parken sträcker sig 90 hektar av Blekinge skärgård och Östersjön. Här finns det fina vikar att paddla kanot i, där vi får vara ostörda och njuta av naturen. Ni paddlar 2 personer/kanot.

Vi genomföra paddling under ca 1.5tim, och vi paddlar i ett lugnt och behagligt tempo för att kunna njuta av naturen och djuren.

Bokning och förfrågan.
Kontakta oss på för bokning och förfrågan av events och aktiviteter
på outdoor Eriksberg Vilt & Natur.
Ni når oss på:
– epost: info@utvecklingoaventyr.se
– mob: 0706-299 777