Följ med och var delaktig i min expedition till Sydpolen 2025. Det är en sträcka med skidor och stavar på totalt 1200km under 54 dagar, där jag drar min pulka som väger 100kg. Jag ingår som en del i team på totalt 6 personer, varav 2 personer är guider.

Teamet startar vid Antarktiska kusten Hercules Inlet och därefter skidar 8-10 tim/dag innan vi slutligen når den geografiska ”globen” Sydpolen på Antarktis.

För genomförande av en expedition till Sydpolen, krävs det mycket planering, träning och förberedelser. Jag är i full gång med detta, och träningen går som planerat.

Jag söker nu samarbetspartners för genomförande av denna expedition, där jag vänder mig till framgångsrika företag som värderar kvalitet, långsiktighet, säkerhet och förtroende som en del i sin strategi för sin verksamhet. 
Vill ni också synas och uppleva Sydpolen 2025?

Kontakta mig för mer info om ett samarbete på:
Mobil: 0706-299 777
E-post: mats.svensson@utvecklingoaventyr.se

Förberedelser.
Inför Sydpolen expedition 2025, samarbetar vi med olika företag för inköp av utrustning och övriga träningsförberedelser.
De företag som bla är våra samarbetspartners inför Sydpolen expedition 2025, är :
– Sportkompaniet Karlskrona.
– Bergans Adventures Norway
– Massagegaraget Nättraby.
– Berghall Kiropraktik.
– Friskis o Svettis Karlskrona
– Hovnarren AB

För inspiration.
På följande länk är en film om min Grönlandsexpedition 2019, som visar att jag har kapacitet att genomföra även en expedition till Sydpolen.
Se filmen med musik för bästa upplevelse.

Här är en inspirationsfilm om några av de målsättningar jag genomförde under 2019. Syftet är att visa trovärdigheten i vem jag är.
Se filmen med musik för bästa upplevelse.

Väl mött!