Den 22 november 2024 kastar segelbåtarna loss för starten av ARC, Atlantic Rally for Cruisers. Detta är en vänskaplig kappsegling med mellan 200-300 båtar varje år. Vi är med på en av dessa båtar och deltar i besättningen under seglatsen över Atlanten.

Starten sker vid Las Palmas vid Gran Canaria, och efter 18-24 dagar kommer vi i mål vid Västindien vid ön St. Lucia. Väder och vind bestämmer hur lång tid segling skall ta.

Ombord på båten är en ansvarig skeppare och hans assisterande. Tillsammans med dom och oss övriga 8 gäster, så turas vi om att gå vakt, segla och laga mat. Vi kommer att vara uppdelade i vaktlag, som seglar och lagar mat tillsammans.

Under 2023-2024 kommer vi nu att förbereda oss med segling och inköp/utprovning av utrustning inför losskastning i november.

Förberedelser.
Inför kappseglingen över Atlanten, samarbetar vi med olika företag för inköp av utrustning och övriga träningsförberedelser.
De företag som bla är våra samarbetspartners inför kappsegling över Atlanten 2024, är :
– Sportkompaniet Karlskrona
– Massagegaraget Nättraby.
– Berghall Kiropraktik.
– Friskis o Svettis Karlskrona
– Hovnarren AB

Samarbetspartners.
Om du vill bli samarbetspartner till oss under våra expeditioner, så kontakta oss för upplägg. Vi kan erbjuda olika upplägg för marknadsföring, event, föreläsningar etc.

Inspirationsföreläsningar.
I våra inspirationsföreläsningar, integrerar vi våra erfarenheter från förberedelserna och genomförandet, och drar slutsatser som olika team i företag och lag kan ha nytta av. Syftet med vår seglats över Atlanten är att få nya erfarenheter samt inspiration till inspirationsföreläsningar och vår nya planerade bok ”Ledarskap i svåra situationer.”

För inspiration.
På följande länk är en film om min Grönlandsexpedition 2019, som visar att jag har kapacitet att genomföra även en expedition till Sydpolen.
Se filmen med musik för bästa upplevelse.

Här är en inspirationsfilm om några av de målsättningar jag genomförde under 2019. Syftet är att visa trovärdigheten i vem jag är.
Se filmen med musik för bästa upplevelse.

Kontakt.
Kontakta gärna oss för kostnadsförslag, för föreläsning för ert team.
– Epost: mats.svensson@utvecklingoaventyr.se
– Mob: 0706-299 777

Väl mött!