Driver du ett företag, tränar ett idrottslag eller är enhetschef? Vill du visa uppskattning mot dina kollegor som alltid gör ett bra jobb och alltid är plikttrogna? Eller vill du få igång din arbetsgrupp inför ett viktigt projekt som följer över en längre tid, och genomföra en kickoff?

Utveckling o Äventyr kan erbjuda dig teamutvecklande arrangemang, där vi använder naturen och aktiviteter som verktyg. Syftet med våra teambuildingar är att ni skall lära känna varandra på riktigt, se nya egenskaper hos varandra samt få en härlig upplevelse i naturen i kombination med aktiviteter, äventyr och god mat. I våra arrangemang startar vi alltid med att samtliga deltagare får stänga av sina mobiltelefoner, byta om till fritidskläder och därefter börjar vi. Härvid får ni fina förutsättningar för att lära känna varandra på riktigt, och ej bli upptagna från uppgifter från er vanliga arbetsdag.

För oss är det viktigt att vi kommer fram till vilka förväntningar som ni har inför teambuilding, dvs vill ni ha:
– en kick off för att ha kul tillsammans, och skapa ny energi i gruppen.
– grupputveckling med äventyr och teamstärkande övningar där gruppen får en känsla -”Vi klarade det här!”
– teamutveckling för att utveckla en fungerande grupp att bli ett högpresterande team.

I våra arrangemang startar vi alltid med att samtliga deltagare får stänga av sina mobiltelefoner, byta om till fritidskläder och därefter börjar vi. Härvid får ni fina förutsättningar för att lära känna varandra på riktigt, och ej bli upptagna från uppgifter från er vanliga arbetsdag.

Efter att vi gemensamt kommit fram till vilken målsättning ert team vill ha med arrangemanget, skräddarsyr vi upplägget efter era önskemål.Vi har många olika aktiviteter att kombinera med varandra. Nedan följer förslag på upplägg som vi kan erbjuda i olika miljöer. Välj mellan vildmark, skärgård eller bland vilda djur. Syftet är att ni som deltagare skall känna igen i en bekant miljö, eller istället välja något nytt för ny inspiration i ert team.

Vårt koncept Teambuilding – Utbildning i grupputveckling varar under minst 1 dag, där ni som team får lösa uppgifter i olika situationer. Under dagen kombinerar  vi praktiska övningar med friluftsaktiviteter samtidigt som vi reflekterar momenten med korta teoripass, där vi utbildar er i grupputveckling, självinsikt, feedback och utveckling av kommunikation. Vi ger härvid varje deltagare Mtb 5möjlighet att utvecklas med sin självinsikt, självförtroende och sitt sätt att kommunicera. Vi bygger även upp andan/känslan i gruppen ”-Vi klarade det här, vi gjorde det här”. Alla dessa ”grundstenar” är viktiga för att man skall få ett väl fungerande team. Måltiderna under dagen lagar vi dels tillsammans och vi avslutar med 3 -rätters middag på restaurang under kvällen. Upplevelserna dokumenterar vi under dagen med foto, för återkoppling och inspiration.

Våra samarbetspartners.
För matlagning under dagen, erbjuder vi ett unikt koncept tillsammans med KB Catering, Karlskrona. Här får ni vara delaktiga i matlagningen och hjälpa till med förberedelser och matlagning för att vår meny skall bli komplett. Kvällens avslutas med 3-rätters middag inomhus.

Läs mer under:

Äventyr i Skärgården.
Paddling, firning/klättring eller mtb cykling i Karlskrona Skärgård.

Äventyr bland vilda djur.
Cykling, paddling, repellering i skärgårdsmiljö på Eriksberg Vilt & Natur, med viltbetonade matupplevelser.

Golf o Äventyr i Karlskrona Skärgård.
Pröva på ”Golf clinic” samt spela på korthålsbana, därefter kajakpaddling eller mtb cykling vid Almö Naturreservat

För mer information, kontakta oss på:
– E-post: info@utvecklingoaventyr.se
– Mob: 0706-299 777

Om du behöver ett personligt, bekvämt och trevligt hotell att bo på under din vistelse
i Karlskrona, samarbetar vi med Hotel Aston och Carlskrona Golfklubb.
Ange att du skall genomföra aktiviteter med Utveckling o Äventyr.

Referenser.
Dagen med Utveckling o Äventyr gav en bra teamkänsla bland hela personalen och en härlig upplevelse i naturen, där vi lärde känna varandra med roliga och utmanande aktiviteter som anpassades efter våra olika förutsättningar. Det är viktigt för vårt starkt växande organisation att på ett lättsamt och professionellt sätt få gruppen att växa på rätt sätt vilket gjordes under denna innehållsrika dag.”
Per-Arne Olsson, Eriksberg Vilt o Natur

”En bra mix av fysiska moment (med högklassig utrustning) och tankeövningar
genomförda av en proffsig teamleader som även fixade gott käk”

Magnus Lindofsson, Sweco

”Att anlita Utveckling o Äventyr och Mats Svensson, det betydde att vi blev sammansvetsade i gruppen
och får prova en rad aktiva aktiviteter tillsammans som man annars ej kommer i kontakt med,
ytterst proffsigt genomfört och med marknadens bästa utrustning.”
Mattias Österberg, Folksam

”Det var en riktig adrenalinkick att fira sig ner från ett 30 meter högt, lodrätt stup!
Det gäller att kunna lita på utrustningen och på ledaren – och det kan man när det
gäller aktiviteter som Utveckling & Äventyr anordnar”
Gustav Linge, ADACTA Advokatbyrå

”Du bjöd på suveränt bra sammansatta aktiviteter att genomföra för både sinnen och fysiken.
Det gav reflektioner hur viktigt laget alltid är för genomförandet. Avslutning med god mat tillagad
ute i det fria var också en höjdare som gav avkopplande avrundning på en givande eftermiddag.
Tack Mats för ett mycket proffsigt genomförande av både äventyr och utveckling.

Mats Carlström, Deloitte

”Vill du ha proffsiga och utmanade dagar med team och vänner rekommenderar jag verkligen Utveckling & Äventyr. Bra arrangemang, bra övningar, säker och bra utrustning, kul klättring med tydliga instruktioner.  Och jag förstår inte hur man kan laga så god mat på engångsgrillar. Fantastiskt gott! Bokar du hos Mats kan du tryggt luta dig tillbaka och förvissa dig om att Utveckling & Äventyr ordnar rubbet, med bravur.
Klas Wallström, KiloWatt Management AB