Upplev Karlskrona Skärgård med kajak, klättring, cykel eller mountainbike. Vi erbjuder guidade turer under 1-2 dagar, där förstklassig utrustning, samtliga måltider och guidning ingår.
Läs mer under:

Paddla Havskajak under 1 dag.

Paddla Havskajak under 2 dagar, och bo i tält 1 natt.

Guidad cykeltur 1 dag, längs ö-bandet i Karlskrona Skärgård.

Guidad MTB tur under 1 dag.

Klippklättring under 1 dag.

Klippklättring under 3 dagar, 2 nätter i tält.

Combo, havskajakpaddling+klättring under 2 dagar, 1 natt i tält

Fallskärmshoppning i Skåne.

Utveckling o Äventyr strävar efter att du alltid skall få en härlig upplevelse och känna komfort under utövandet. I samtliga aktiviteter är det förstklassig utrustning som används. Ex tälten är från Hilleberg, och vi garanterar att du inte blir blöt då du sover i dessa vid dåligt väder.För att upplevelsen skall bli fantastisk, är det viktigt att man använder utrustning med kvalite, så att du kan njuta även vid sämre väder. Det är en del av det som vi kallar livskvalite.

Vi strävar också att alltid genomföra våra aktiviteter i små grupper, använda förstklassig utrustning för att du skall kunna få en så minnesvärd upplevelse så möjligt.

Vid samtliga aktiviteter medförs GPS, mobiltelefon, Iphone, solkräm, extra vatten, extra mat, sjukvårds mtrl för första hjälpen, kex, myggolja, vätskeersättnings tabletter etc. Detta för att du alltid skall kunna känna dig säker och njuta av upplevelsen. Medarbetarna på Utveckling o Äventyr är erfarna och kontrollerar kontinuerligt väderprognoser, för att kunna göra rätt vägval då detta behövs i förhållande till snabba väderförändringar som kan ske.

Om du behöver ett personligt, bekvämt och trevligt hotell att bo på under din vistelse
i Karlskrona, samarbetar vi med Hotel Aston.
Ange att du skall genomföra aktiviteter med Utveckling o Äventyr.

God tur!