I nuvarande lågkonjunktur där företag emellanåt blir tvungna att varsla personal, är det viktigt att skapa en bra arbetsmiljö för sin personal och även utveckla och stärka kommunikationen och relationer mellan sina anställda.

Genom att skapa förutsättningar för att lära känna varandra bättre, se nya egenskaper hos varandra samt skapa känslan att det skall vara kul att gå till jobbet, ja då får man också ett bättre och effektivare arbetsklimat.

De anställda kommer då att uppskatta att man har sitt jobb, lön och ledighet samt att man är beredd för att kämpa för att det skall fortsätta vara så framöver.

Härvid är viktigt att man får personalen att inse att man skall jobba som ett team mot ett gemensamt mål, och att det inte är OK att köra sin egen solo grej.

Genom att genomföra teamstärkande övningar där man går igenom grunderna kring värderingar, förtroende, kommunikation, samarbete, och hur man uppfattar att en kul dag på jobbet skall vara, då skapar man en gemenskap och anda som ger energi åt teamet kring olika uppgifter.

Denna anda och energi är det som ger kraft åt teamet att jobba effektivare genom att man har skapat en bra arbetsmiljö och lagt de grundläggande byggstenarna för ett väl fungerande team.

Kontakt.
Vill du veta mer om ovanstående för ditt företag/avdelning, kontakta oss då på:
– info@utvecklingoaventyr.se
– Mob: 0706-299 777

Referenser från några företag vi arbetat tillsammans med.
Dagen med Utveckling o Äventyr gav en bra teamkänsla bland hela personalen och en härlig upplevelse i naturen, där vi lärde känna varandra med roliga och utmanande aktiviteter som anpassades efter våra olika förutsättningar. Det är viktigt för vårt starkt växande organisation att på ett lättsamt och professionellt sätt få gruppen att växa på rätt sätt vilket gjordes under denna innehållsrika dag.”
Per-Arne Olsson,  Eriksberg Vilt o Natur

”En bra mix av fysiska moment (med högklassig utrustning) och tankeövningar
genomförda av en proffsig teamleader som även fixade gott käk”

Magnus Lindofsson, Sweco

”Att anlita Utveckling o Äventyr och Mats Svensson, det betydde att vi blev sammansvetsade i gruppen
och får prova en rad aktiva aktiviteter tillsammans som man annars ej kommer i kontakt med,
ytterst proffsigt genomfört och med marknadens bästa utrustning.”
Mattias Österberg, Folksam

”Det var en riktig adrenalinkick att fira sig ner från ett 30 meter högt, lodrätt stup!
Det gäller att kunna lita på utrustningen och på ledaren – och det kan man när det
gäller aktiviteter som Utveckling & Äventyr anordnar”
Gustav Linge, ADACTA Advokatbyrå

”Du bjöd på suveränt bra sammansatta aktiviteter att genomföra för både sinnen och fysiken.
Det gav reflektioner hur viktigt laget alltid är för genomförandet. Avslutning med god mat tillagad
ute i det fria var också en höjdare som gav avkopplande avrundning på en givande eftermiddag.
Tack Mats för ett mycket proffsigt genomförande av både äventyr och utveckling.

Mats Carlström, Deloitte

”Vill du ha proffsiga och utmanade dagar med team och vänner rekommenderar jag verkligen Utveckling & Äventyr. Bra arrangemang, bra övningar, säker och bra utrustning, kul klättring med tydliga instruktioner.  Och jag förstår inte hur man kan laga så god mat på engångsgrillar. Fantastiskt gott! Bokar du hos Mats kan du tryggt luta dig tillbaka och förvissa dig om att Utveckling & Äventyr ordnar rubbet, med bravur.
Klas Wallström, KiloWatt Management AB

”Vilken härlig och utmanande dag vi hade med dig Mats och Pernilla på Eriksberg. En bra mix av häftiga naturupplevelser med guidning, aktitiviteter och övningar för ökad teamkänsla. Det som höjde vår puls allra mest var när vi skulle repilera oss ner för en bergsvägg! Grymt!Upplägget med hela vår dag var utmärkt!Mycket god mat och sådan tur med vädret. Vi ser framemot nya äventyrsaktiviteter med dig igen!”
Micke och Cecilia Petersson, Sportkompaniet.