Skulle du vilja leva ett aktivt liv fyllt med glädje?
Eller vill du att din personal skall få ett ökat välmående, så ni får en trivsammare arbetsplats?

Följ med på en spännande föreläsning, och låt dig inspireras för att ta Ditt första steg till Ditt nya mål. Du kommer att få lyssna till hur man sätter upp mål, mentalt och praktiskt tränar för att nå dit, hur man hanterar motgångar till att bli en framgång samt hur man hittar motivation och disciplin att genomföra det.

Det är en givande föreläsning för dig som privatperson eller företag, som står inför en förändring, utmaning eller bara behöver en riktig energi boost.
Om du lever ett utvecklande liv med en rolig fritid, då det också kul att gå till jobbet.

Jag vill ge dig/er en föreläsning utöver det vanliga, som ökar ditt/ert välmående på kort och lång sikt. Jag delar med mig av upplevelser och erfarenheter från både företagande och friskvård samt äventyr och resor. Under föreläsningen integreras både  musik, filmer, bilder och frågeställningar till er i publiken, för att du/ni skall inspireras med positiv energi, glädje och välmående, för ert nästa steg.
Gör det bästa med det du har nu, allting annat är bara framtid!

Tid.
Föreläsningarna genomförs under ca 1.5 tim och kan bokas in som
en aktivitet under eftermiddag/kväll.

Boken Tacksam för livet ingår.
I samband att ni bokar våran föreläsning, ingår även 5st exemplar av inspirationsboken Tacksam för livet.
Boken är en inspirationsbok, och ni kan kort läsa om en försmak av boken om ni klickar på följande länk.
Om ni önskar beställa fler böcker till ert team i samband med föreläsningen, får ni köpa dessa böcker till reducerat pris.
Jag skänker 10 SEK/såld bok i bidrag till Barncancerfonden.

Bidrag 10% till Barncancerfonden från föreläsning.
Man skall vara tacksam att man är frisk, har ett jobb och vänner omkring sig. Ibland kan dock allting ändras för vissa människor, nämligen att få beskedet att man är svårt sjuk. I det ögonblicket kan världen kännas upp o ner och man ställer sig frågan varför detta skulle hända mig. Samtidigt måste man vara stark och ta tag i problemet och få behandling, för att bli frisk igen.

Du som läser detta, har möjligheten att göra allt du vill med dina förutsättningar, om du bara tar steget framåt! -Gör det! Är du sugen på att testa något nytt, uppleva något nytt, förändra ditt liv med nytt innehåll och ha ett nytt syfte varför du gör saker o ting, börja då med det idag, inte imorgon, nästa år, eller då du blir pensionär. Du vet inte hur länge du kommer att leva eller vara frisk, det enda du vet är vad du gör nu-gjort är gjort, och framtiden är bara en plan där vi inte vet vilka hinder eller nya möjligheter som vi kommer att möta.

Det vi vill ge tillbaks till de som kanske just nu inte har möjlighet att genomföra sitt äventyr, pga sjukdom eller annat i livet- är att stödja Barncancerfonden med ekonomiska medel. Av varje föreläsning som vi genomför, avräknas 10% från arvodet till bidrag till Barncancerfonden.

”Vi vill, vi kan, vi gör” – ”Jag vill, jag kan, jag gör”
Gör du?

Referenser.
”En mycket fängslande talare som med sin humor och sitt lugn, samt sin kärlek till naturen fångar åhörararen. Mats förmedlar hur livet handlar om olika vägval och hur vi själva kan påverka vår egen framtid med målbilden ”att bli våra bästa jag” Hur fokus, vilja samt modet att göra rätt val påverkar ens egen framtid på ett positivt sätt i alla avseenden.
Stort tack Mats, vi lyssnar gärna på dig fler gånger.”
Robert Stubb, Roxtec International AB

P1070039

”Mats förmedlar på ett inspirerande sätt sina upplevelser inom träning och personlig utveckling. Deltagarna bjuds gärna in i funderingar kring hur deras Potential kan optimeras genom att själv ta kommando över sina val och möjligheter i livet.”
Thomas Heiderup, Lokomotion träningscenter

Tack snälla för en härlig eftermiddag. Det har varit många och intressanta samtal och reflektioner må du tro. Och det var ju det som var meningen. Vi ska göra ett slags kollage av resultatet på de olika frågeställningarna. De ska vi rama in och hänga i personalköket så att man kan läsa och reflektera. Din boka är det några som har börjat läsa men flera tycker att den är så bra så de vill spara den och läsa i sommar för att njuta riktigt. Så du får många pluspoäng av oss. Stort och varmt tack igen.
Gunilla, Region Blekinge

Pris:
Kontakta oss för ett kostnadsförslag till er grupp.