I april 2025 genomför vi en skidexpedition tvärs över södra delen av Svalbard. Turen går igenom den fantastisk vackra naturen vid Spitsbergen.

Vi genomför turen tillsammans med ett norskt team från Bergans Adventures. Turen startar vid Longearbyen, där vi tar båt över isfjorden och vidare till Forlandsundet och sen vidare helt upp till Ny Ålesund.
Här sätter vi på oss skidorna och sen går turen längs Kongsfjorden och vidare upp till Kongsbreen.

Under 8 dagar skidar vi sedan igenom ispassager, över och igenom berg och fjäll innan vi slutligen kommer tillbaks till isfjorden igen. Härifrån tar vi sedan båten tillbaks till Longearbyen igen. Fantastiska vidder och vyer i ett helt spektakulärt landskap.

Svalbard består av alla holmar, skär och öar och är en Norsk ö-grupp i Arktis. Ö-gruppen Svalbard ligger mellan fastlands Norge och Nordpolen.

Samarbetspartners.

För genomförande av en expedition till Svalbard, krävs det mycket planering, träning och förberedelser. Jag är i full gång med detta, och träningen går som planerat.

Jag söker nu samarbetspartners för genomförande av denna expedition, där jag vänder mig till framgångsrika företag som värderar kvalitet, långsiktighet, säkerhet och förtroende som en del i sin strategi för sin verksamhet. 
Vill ni också synas och uppleva Svalbard 2025?

Kontakta mig för mer info om ett samarbete på:
Mobil: 0706-299 777
E-post: mats.svensson@utvecklingoaventyr.se

Förberedelser.
Inför Svalbard expedition 2025, samarbetar vi med olika företag för inköp av utrustning och övriga träningsförberedelser.
De företag som bla är våra samarbetspartners inför Svalbard expedition 2024, är :
– Sportkompaniet Karlskrona.
– Massagegaraget Nättraby.
– Berghall Kiropraktik.
– Friskis o Svettis Karlskrona
– Hovnarren AB

Inspirationsföreläsningar.
I våra inspirationsföreläsningar, integrerar vi våra erfarenheter från förberedelserna och genomförandet, och drar slutsatser som olika team i företag och lag kan ha nytta av. Syftet med vår expedition över Svalbard är att få nya erfarenheter samt inspiration till inspirationsföreläsningar och vår nya planerade bok ”Ledarskap i svåra situationer.”

För inspiration.
På följande länk är en film om min Grönlandsexpedition 2019, som visar att jag har kapacitet att genomföra även en expedition till Sydpolen.
Se filmen med musik för bästa upplevelse.

Här är en inspirationsfilm om några av de målsättningar jag genomförde under 2019. Syftet är att visa trovärdigheten i vem jag är.
Se filmen med musik för bästa upplevelse.

Väl mött!