Följ med på äventyr med hundspann i Lappland, med äkta Siberian Husky hundar! Ett riktigt äventyr med hundspann i hjärtat av Lappland! Runt de snötäckta skogarna och de vidsträckta kalfjällen vid Saltoluokta Fjällstation.

Turen varar under 8 dagar och arrangeras av Jokkmokkguiderna, där vi är en del av teamet på denna tur. Turen genomförs under mars månad 2020.
Under turen får vi uppleva rikedomen av Lapplands skiftande natur, där vi färdas från de djupa snötyngda skogar, över frusna sjöar och myrar och upp längs älvdalarna västerut till de mäktiga fjällen intill Sareks Nationalpark.

Film.
Se film från hundspanns tur på följande länk.

Samarbetspartners.
För genomförande av en expedition med hunspann, krävs det mycket planering, träning och förberedelser. Jag är i full gång med detta, och träningen går som planerat.

Jag söker nu samarbetspartners för genomförande av denna expedition, där jag vänder mig till framgångsrika företag som värderar kvalitet, långsiktighet, säkerhet och förtroende som en del i sin strategi för sin verksamhet. 
Vill ni också synas och uppleva Lappland med hundspann 2020?

Kontakta mig för mer info om ett samarbete på:
Mobil: 0706-299 777
E-post: mats.svensson@utvecklingoaventyr.se

Förberedelser.
Inför expedition med hundspann igenom Lappland 2020, samarbetar vi med olika företag för inköp av utrustning och övriga träningsförberedelser.
De företag som bla är våra samarbetspartners inför expedition med hundspann igenom Lappland 2020, är :
– Sportkompaniet Karlskrona.
– Naturkompaniet Gävle.
– Outdoorexperten.se
– Fjällpuls.se
– Bergans Adventures Norway
– Lok & Motion träningscenter Karlskrona.
– Massagegaraget Nättraby.
– Berghall Kiropraktik.
– Friskis o Svettis Karlskrona
– Hovnarren AB

Inspirationsföreläsningar.
I våra inspirationsföreläsningar, intergrerar vi våra erfarenheter från förberedelserna och genomförandet, och drar slutsatser som olika team i företag och lag kan ha nytta av. Av alla våra föreläsningar, skänker vi 10% av arvodet till Barncancerfonden.

För inspiration.
På följande länk är en film om min Grönlandsexpedition 2019, som visar att jag har kapacitet att genomföra även en expedition till Sydpolen.
Se filmen med musik för bästa upplevelse.

Här är en inspirationsfilm om några av de målsättningar jag genomförde under 2019. Syftet är att visa trovärdigheten i vem jag är.
Se filmen med musik för bästa upplevelse.

Väl mött!