Vill du göra skillnad och hjälpa till att samhället och världen skall fungera bättre? Bli månadsgivare och stöd olika projekt som du tror på. För att inspirera dig, beskriver vi här nedan vilka projekt vi stödjer.HF Karlskrona damlag.
HF Karlskronas damlag har gjort något unikt – de har säkrat uppflyttning till Allsvenskan genom avancemang två raka säsonger.
De blir Karlskronas första elitlag på damsidan på över 20 år. Att Karlskrona har elitidrott även på damsidan är en avgörande faktor för att staden ska utvecklas i den riktning vi alla vill. Laget står verkligen för att lagarbete, glädje och att med en gemensam målbild kan man nå oanade höjder. En investering i HF Karlskronas damlag är en investering både för idag och för framtiden!
Läs mer om hur du kan stödja föreningen på följande länk.Stockholm Vildfågel Rehab.
Stockholms Vildfågel Rehab är en ideell förening avsedd att ta emot sjuka och skadade fåglar för rehabilitering. Målsättningen är att efter behandlingen frisläppa patienterna för att återgå till fortplantning i naturen. Vi agerar i enlighet med gällande djurskyddslag samt vårt tillstånd från Länsstyrelsen som medger ”att omhänderta och hålla samtliga fågelarter som förekommer naturligt i Sverige”.
Läs mer och bli månadsgivare på följande länk.Hundar utan hem.
Hundar Utan Hem är en ideell förening med ett mål – att rädda avlivningshotade hundar och ge dem en andra chans till ett lyckligt och kärleksfullt liv. Sen de startade 2005 har de räddat tusentals hundar och hjälpt dem att hitta nya kärleksfulla hem.
Läs mer och bli månadsgivare på följande länkStöd Barncancerfonden.
Utmana dig själv med ett fallskärmshopp. För varje fallskärmshopp jag gör med gäster som tandeminstruktör, skänker jag en del av mitt arvode till Barncancerfonden. Jag vill att en del av detta arvode skall hjälpa fler att må bra, och framförallt barn och ungdomar som är sjuka i cancer. Vill du hjälpa mig att samla in pengar till min insamling, så är jag tacksam för alla bidrag, stora som små. Tillsammans gör vi skillnad. På följande länk kan du eller ditt team bidra med pengar till insamlingen:
https://www.barncancerfonden.se/vaga-ta-steget-till-hopp5